yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Ancak, yangın bapsı satıcıları beyninde bedel farklılıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, yarar fiyatlarla kaliteli yangın bapları satarken, diğerleri faik fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Binanın yürekinden süfliya hak inen betonarme merdivenler dışında, çatı haricine meydana getirilen ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri bile çok sık karşılaşılan yangın merdivenleridir.

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Etkili sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı midelerine yerleştirilmesi ile bu kapılar dirlik kurtarmaktadır.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın bizatihi kapanması ile bile devreye giren, ısı ve kötüın öteki tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı sıkı sıkıcaya kapanmaktadır.

Dairesel yangın merdivenleri ekseri çelik yahut betonarme gibi dayanıklı malzemelerden strüktürlmaktadır. Bu malzemeler, acil durumlarda güvenliği uydurmak midein vacip mukavemeti ve yangına dayanıklılığı katkısızlar. Kapalı tasavvur üste elementlere karşı vikaye sağlamlar ve hizmet gereksinimlerini azaltır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istem edilen yapıda imal yazar, montaj ve tamir süreçlerinde vacip mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile mesuliyet tuzakıyoruz.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın yerinde insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın Kapısı, müstacel durumlarda konstrüksiyondan emin bir şekilde boşaltma imkanı sağlayan, kanunlarla Yangın Çıkış Kapısı zorunlu hale getirilmiş ve âdem evladı yaşamını baş kayran, örgüların en önemli unsurlarından biridir.

Firmamız ile yapacağınız ilişkilerde, bizler sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen teknoloji ile yasal zorunlulukları da anlayış ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık örgülıp bu noktadan zirya eğimi 50 dereceden henüz okkalı olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi kabil bileğil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Yangın bapsı kilidi asılmışrken ilgi edilmesi gereken en önemli ilke ürkü bar ile uyumlu olması, panik bara şu demek oluyor ki yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin abur cubura düşmesidir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Müstevi şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara ehil olan bir bünyesı vardır.

Hamiş: Haberde adı geçen firma adları ve yangın kapısı fiyatları, referans olarak ovalmamıştır. Oluşacak maddi ve manevi sorunlardan Tempo Online sorumlu tutulamaz.

Tamlanan bu zaman dilimleri bir bapnın yangına ne kadar müddet dayanacağını dışa vurum etmektedir. Ama bu mevzuda dikkatli geçmek gerekir. Çünkü 90 zaman yangına dayanıklı olması gereken bir kapının 30 an da dayanmadığı henüz önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Report this wiki page